
Інгредієнти:
Фарш свинячий – 1300 грам,
Фарш курячий або індички – 900 грам,
Цибуля – 1 штука,
Часник – 5 зубчиків,
Подрібнений лавровий лист – 1 ст. ложка,
Гірчиця – 2 ст. ложки,
Сіль, перець – за смаком.
Спосіб приготування:
Цибулю та часник подрібнюємо за допомогою блендера. Потім у великій мисці змішуємо два види фаршу, цибулю, подрібнений часник і лавровий лист і додаємо дві столові ложки гірчиці.
Приправляємо сіллю і перцем. Все добре перемішуємо. Потім оболонки для ковбасок промиваємо, трошки просушуємо. В м’ясорубці знімаємо ножі і встановлюємо насадку для приготування ковбаси, одягаємо оболонку.
Потім оболонку наповнюємо м’ясом.
Проколюємо зубочисткою, щоб при варці ковбаска не розірвалась.
Варимо у підсоленій воді 20 хвилин.
Потім ковбаски складаємо на деко, застелене папером і ставимо випікатися в духовку розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 5-10 хвилин, щоб зарум’янились.
Смачного!