Інгредієнти:
Скумбрія свіжоморожена – 2 штуки,
Морква – 2 штуки,
Цибуля ріпчаста – 1 шт,
Зелена цибуля – невеликий пучок,
Кріп – невеликий пучок,
Петрушка – невеликий пучок,
Олія соняшникова – 2 – 3 столові ложки,
Перець чорний мелений (можна замінити приправами для риби),
Сіль.
Спосіб приготування:
Свіжо-морожену рибу розморозити, відрізати у неї голову, вийняти нутрощі, хребет і інші кісточки. Готові рибні філе посолити і поперечити і залишити на деякий час промаринуватися.
Нарізати і обсмажити цибулю з морквою, порізати зелень.
Приготовлену овочеву начинку загорнути в приготоване філе риби, перемотати ниткою, змазати майонезом і запекти в духовці приблизно при 180 градусах десь 40 хвилин.
Вийшло дуже смачне і корисне друге блюдо з риби.
Смачного!