Інгредієнти:
30 штук великих печериць,
100-150 грамів сиру,
5-6 столових ложок сметани 20-25% жирності,
1 невеликий пучок кропу,
рослинна олія,
сіль,
перець чорний мелений (суміш перців).
Спосіб приготування:
Відокремити ніжки від шляпок. За допомогою гострого ножа і чайної ложки акуратно вийняти м’якоть з капелюшків грибів.
М’якоть і ніжки грибів нарізати дрібними кубиками.
Дрібно нарізати кріп.
Додати в підготовлену ємність гриби і кріп.
Додати сметану. Посолити і поперчити. Ретельно перемішати.
Наповнити отриманою масою капелюшки грибів.
Сир натерти на крупній тертці.
Духовку розігріти до 160-180 градусів. Деко змастити олією і викласти підготовлені печериці, посипати натертим сиром і випікати протягом 15-20 хвилин.
Печериці запечені з сиром готові. Подавати бажано гарячими до м’яса або як окрему страву.
Смачного!