• Інфо
  • RSS
  • Email
  • Twitter
  • Facebook
Готуємо відмінно! Найкращі страви української кухні. Перші блюда, другі блюда, дисерти, солодощі, салати, випічки, страви з м'ясом та вегетиріанські страви, Все для хорошого гурмана!
  • Головна
  • Салати
  • Випічка
    • Штрудлі
    • Пироги
    • Запіканка
    • Піца
  • Солодощі
    • Дисерти
    • Млинці (налісники)
    • Варення
    • Морозиво
    • Торти
    • Сирники
    • Бабки солодкі
    • Печиво
    • Оладки
  • Перші страви
    • Борщ
    • Розсольник
    • Капусняки
    • Юшки
    • Супчики
  • Другі страви
    • Голубці
    • Вареники
    • Птиця
    • Бабки
    • Телятина
    • Свинина
    • Страви з картоплі
    • Котлети
    • Омлети
    • Страви з баклажанів
    • Млинці
    • Страви з риби
    • Страви з грибами
    • Плов
    • Шашлик
    • Кролик
    • Баранина
    • Страви з цвітної капусти
  • Українські напої
    • Квас
    • Узвар
  • Свята
  • Консервація
    • Огірочки
    • Помідори
Квітень 23, 4780 3:24 pm Ви знаходитесь тут:Головна Другі страви Фаршировані печериці з сиром по класичному

Фаршировані печериці з сиром по класичному

671 смачно Добавлено 14.12.2014 | Прокоментуй!

 

d10a5c0ca8

Інгредієнти:

30 штук великих печериць,

100-150 грамів сиру,

5-6 столових ложок сметани 20-25% жирності,

1 невеликий пучок кропу,

рослинна олія,

сіль,

перець чорний мелений (суміш перців).

Спосіб приготування:

Відокремити ніжки від шляпок. За допомогою гострого ножа і чайної ложки акуратно вийняти м’якоть з капелюшків грибів.

М’якоть і ніжки грибів нарізати дрібними кубиками.

Дрібно нарізати кріп.

Додати в підготовлену ємність гриби і кріп.

Додати сметану. Посолити і поперчити. Ретельно перемішати.

Наповнити отриманою масою капелюшки грибів.

Сир натерти на крупній тертці.

Духовку розігріти до 160-180 градусів. Деко змастити олією і викласти підготовлені печериці, посипати натертим сиром і випікати протягом 15-20 хвилин.

Печериці запечені з сиром готові. Подавати бажано гарячими до м’яса або як окрему страву.

Смачного!

 

About admin

View all posts by admin →

Leave a Reply Cancel reply

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*

CAPTCHA Image
Refresh Image

*

Популярні

  • Банановий мармелад
    Банановий мармелад 4 коментарі
  • Курячі гомілки, запечені в листковому тісті
    Курячі гомілки, запечені в листковому тісті 3 коментарі
  • Торт “Хвилі Дунаю”
    Торт “Хвилі Дунаю” 2 коментарі

Останні

  • Солоденькі млинці до масляної
    Солоденькі млинці до масляної лютого 2, 2015
  • Смачнющі баклажани: коли за вікном холодно
    Смачнющі баклажани: коли за вікном холодно грудня 15, 2014
  • Кабачковий торт: вегетеріанська насолода
    Кабачковий торт: вегетеріанська насолода грудня 14, 2014

Коментарі

  • Янат: !!!...
  • Янат: 5 +...
  • Янат: чарівний смак, хоч і сама пекла...

Теги

Солодощі дисерт крильця курка приготування пісних страв пісні страви піст найкращі страви з баклажанів страви до посту

до слова

Тут їли різнії потрави,
І все з полив`яних мисок,
І самі гарнії приправи
З нових кленових тарілок:
Свинячу голову до хріну
І локшину на переміну,
Потім з підливою індик;
На закуску куліш і кашу,
Лемішку, зубці, путрю, квашу
І з маком медовий шулик.
П`ять казанів стояло юшки,
А в чотирьох були галушки,
Борщу трохи було не з шість,
Баранів тьма була варених,
Гусей, курей, качок печених...
І ласощі все тілько їли,
Сластьони, коржики, стовпці,
Варенички пшеничні, білі,
Пухкі з кав`яром буханці;
Був борщ до шпундрів з буряками,
А в юшці потрух з галушками,
Потім до соку каплуни;
Зотріпки баба-шарпанина,
Печена з часником свинина,
Крохмаль, який їдять пани.

І.П. Котляревський

наші гурмани

Advertisement
© 4780 Готуємо відмінно!. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. Локализация: темы wordpress