Інгредієнти:
3 невеликих кабачка,
9 ст.л. борошна,
6 яєць,
сіль, перець за смаком,
200 г майонезу,
3 зубчики часнику,
зелень для прикраси,
рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування:
Кабачки очистити і натерти на крупній тертці. Додати яйця.
Перемішати, посолити, поперчити. Додати борошно і добре перемішати. Тісто повинно бути як на оладки.
Випікати на попередньо розігрітій сковороді на середньому – маленькому вогні. До речі, тісто по сковороді не розтікається, тому наливши його на сковороду, акуратно, краще лопаткою, розподіліть його по всій сковороді.
Смажаться млинці дуже швидко. Буквально за пару хвилин з кожного боку.
Поки млинці вихолоняють приготуємо часниково-майонезний соус. У майонез додати тертий на дрібній терці часник, сіль, чорний перець за смаком. Можна додавати і зелень.
Кожен млинець тепер промащуємо нашим соусом і збираємо торт.
Взагалі начинка може бути різна. Добре підуть тут і різаний помідор, і тушкована цибуля з морквою.
Перед подачею прикрашаємо зеленню. Або за смаком.
Смочного!