• Інфо
  • RSS
  • Email
  • Twitter
  • Facebook
Готуємо відмінно! Найкращі страви української кухні. Перші блюда, другі блюда, дисерти, солодощі, салати, випічки, страви з м'ясом та вегетиріанські страви, Все для хорошого гурмана!
  • Головна
  • Салати
  • Випічка
    • Штрудлі
    • Пироги
    • Запіканка
    • Піца
  • Солодощі
    • Дисерти
    • Млинці (налісники)
    • Варення
    • Морозиво
    • Торти
    • Сирники
    • Бабки солодкі
    • Печиво
    • Оладки
  • Перші страви
    • Борщ
    • Розсольник
    • Капусняки
    • Юшки
    • Супчики
  • Другі страви
    • Голубці
    • Вареники
    • Птиця
    • Бабки
    • Телятина
    • Свинина
    • Страви з картоплі
    • Котлети
    • Омлети
    • Страви з баклажанів
    • Млинці
    • Страви з риби
    • Страви з грибами
    • Плов
    • Шашлик
    • Кролик
    • Баранина
    • Страви з цвітної капусти
  • Українські напої
    • Квас
    • Узвар
  • Свята
  • Консервація
    • Огірочки
    • Помідори
Лютий 17, 6962 3:50 pm Ви знаходитесь тут:Головна Другі страви Птиця Куряче кільце – важко відірватись!

Куряче кільце – важко відірватись!

242 смачно Добавлено 25.12.2013 | Прокоментуй!


7a67e69a1c

Інгредієнти:

-500г курячого фаршу,

-1 цибулина,

-2 яйця (1 у фарш, 1 для змащення),

-2ст.л. сиру

-8-10 Перепелиних яєць-варених,

-1 Упаковка листкового тіста 250г,

-сіль, спеції за смаком,

-кунжут для посипання.

Спосіб приготування:

Круглу форму застелити папером для випічки.

Тісто розрізати на смужки шириною 3 см, розкласти по краю форми, але щоб половина стрічки звисала.

Фарш приготуємо за звичним способом, + цибуля + сир + збите яйце, все добре вимішати. Посолити і добавити спеції за смаком.

Більшу частину фаршу викладемо по колу на смужки тіста, потім перепелині яйця.

Яйця закриємо залишком фаршу. З’єднуємо кінці смужок тіста, можна скрутити спіралькою. Змазати збитим яйцем, присипати кунжутом.

Відправляємо в розігріту до 180 * духовку, запікаємо хвилин 30, до готовності фаршу і рум’яності тіста. Дістаємо, сервіруємо.

Смачного!

About admin

View all posts by admin →

Leave a Reply Cancel reply

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*
*

CAPTCHA Image
Refresh Image

*

Популярні

  • Банановий мармелад
    Банановий мармелад 4 коментарі
  • Курячі гомілки, запечені в листковому тісті
    Курячі гомілки, запечені в листковому тісті 3 коментарі
  • Торт “Хвилі Дунаю”
    Торт “Хвилі Дунаю” 2 коментарі

Останні

  • Солоденькі млинці до масляної
    Солоденькі млинці до масляної лютого 2, 2015
  • Смачнющі баклажани: коли за вікном холодно
    Смачнющі баклажани: коли за вікном холодно грудня 15, 2014
  • Кабачковий торт: вегетеріанська насолода
    Кабачковий торт: вегетеріанська насолода грудня 14, 2014

Коментарі

  • Янат: !!!...
  • Янат: 5 +...
  • Янат: чарівний смак, хоч і сама пекла...

Теги

Солодощі дисерт крильця курка приготування пісних страв пісні страви піст найкращі страви з баклажанів страви до посту

до слова

Тут їли різнії потрави,
І все з полив`яних мисок,
І самі гарнії приправи
З нових кленових тарілок:
Свинячу голову до хріну
І локшину на переміну,
Потім з підливою індик;
На закуску куліш і кашу,
Лемішку, зубці, путрю, квашу
І з маком медовий шулик.
П`ять казанів стояло юшки,
А в чотирьох були галушки,
Борщу трохи було не з шість,
Баранів тьма була варених,
Гусей, курей, качок печених...
І ласощі все тілько їли,
Сластьони, коржики, стовпці,
Варенички пшеничні, білі,
Пухкі з кав`яром буханці;
Був борщ до шпундрів з буряками,
А в юшці потрух з галушками,
Потім до соку каплуни;
Зотріпки баба-шарпанина,
Печена з часником свинина,
Крохмаль, який їдять пани.

І.П. Котляревський

наші гурмани

Advertisement
© 6962 Готуємо відмінно!. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie. Локализация: темы wordpress